Få vores bog gratis som pdf

Bliv den virksomhed kunderne elsker at anbefale

Net Promoter Score håndbogen med profil af nogle af Danmarks Mest Anbefalede Virksomheder
Sådan kommer du selv i gang med at få kunder for livet der går ud og anbefaler dig til andre
Vi passer godt på dine data, se vores privacy policy

Jeg var i San Fransisco i sidste uge. En morgen bestiller jeg en kop kaffe på Coupa Café i Palo Alto, en by lidt syd for San Francisco. Efter 10 min. havde jeg endnu ikke fået min kaffe, så jeg henvender mig til en af medarbejderne. Efter yderligere 5 min. er der stadig ikke sket noget, så jeg henvender mig igen for at bede om min kaffe. På det tidspunkt er min tålmodighed ved at være brugt op, og først lidt senere får jeg kaffen! Jeg skriver derfor på deres Facebook-væg, at det kunne de godt gøre lidt bedre.

Efter blot 2 timer får jeg et svar…

Screen-shot

Det er flot at de svarer efter blot 2 timer. Det er bedre, end hvad selv nogle af de store IT-virksomheder her i Silicon Valley kan præstere. Så langt så godt. Men hvis de nu havde set god service som en investering, og ikke som en omkostning, så kunne de f.eks. have skrevet: Det beklager vi, men kom forbi igen og få en gratis kaffe – og denne gang til tiden. Omkostningen for kaffen havde været minimal, jeg havde måske endda købt noget til kaffen så de havde tjente på mit besøg. Og det ville måske have gjort mig til en loyal kunde, der ville anbefale dem til andre. Spørgsmålet du bør stille dig selv i dag er: Ved alle i virksomheden, at god service ikke er en omkostning, men en investering?


Få vores bog gratis som pdf

Bliv den virksomhed kunderne elsker at anbefale

Net Promoter Score håndbogen med profil af nogle af Danmarks Mest Anbefalede Virksomheder
Sådan kommer du selv i gang med at få kunder for livet der går ud og anbefaler dig til andre
Vi passer godt på dine data, se vores privacy policy